Timpul pentru pamantenii

miercuri, 3 decembrie 2008

spune mi ce cauti ca sa ti spun ce esti...

vehicula candva o istorioara despre un indian si un prieten afacerist al acestuia care plimbandu-se pe strazile aglomerate ale New York-ului ,printre sunetele de masini..si galagia imensa isi aratasera preocuparile lor directe...indianul a auzit un sunet de greier ,lucru de care afaceristul nostru american era uimit cum se poate una ca asta..dar indianul la condus pana la locul unde se afla aceasta mica creatura,"greierul"!! mai apoi indianul i-a raspuns afaceristului nostru:" fiecare aude ceea ce este antrenat sa auda...." si intr-un test de dovedire a aruncat acesta pe jos 2 monede de 50 centi,apoi pur si simplu a vazut rezultatul.....multe persoane sau intors sa vada de unde este provocat sunetul..toata lumea parea interesata!
Te mira ca si azi mai ai prin mijlocul tau oameni materialisti??
te intrebii de ce exista o societate preocupata sa adune cat mai mult ,neglijand daca se poate cat mai mult nevoile celui de langa el,traind in superficialitate,avand anturaje de prieteni"bogatii" ??
Raspunsul e simplu....e efectul "Racirii dragostei lor".....e insensibilizarea persoanelor..e inceputul ratacirii omului secolului 21 ....si asta este doar Inceputul.
Atat cat mai este vreme,rascumpara timpul,pune accent pe situatiile cu adevarat importante,nu te lasa coplesit de lucruri ce ti fura mintea,concentrarea....alege astazi sa ti schimbi directia pana nu e prea tarziu.....

In criza credintei sale ,Petru ,dupa incercarile sale de a fi un bun ucenic si dp ce a observat ca esuase,Dumnezeu a venit la el,la ridicat si la facut capabil de o slujba extrem de importanta....invata din situatiile de criza si esec..sa nu cedezi...ridica-ti ochii spre cer,cere-i din nou putere la Dumnezeu,marturiseste ti vina...si continua-ti lupta pt victorie...!!

asa ca nu mai astepta ...ia-ti armatura lui Dumnezeu,traieste ca un om nou si lupta!!!